Viewed 54 times 0 Answers
0
من ۲۱ سالمه مدرک کاردانی حسابداری دارم اما میخوام بیام اونجا دیجیتال مارکتینگ بخونم آیلتس ۶ هم دارم اما اگر لازم باشه میتونم بیشتر هم بگیرم بهترین و درست ترین راهی که برای من پیشنهاد میکنین چی هست که بتونم ویزا بشم و یجوری اینا رو کنار هم بچینم که آفیسر قانع بشه از هدف تحصیل؟ ممنون میشم راهنمایی های خوبتون رو اینجا یا پی وی برای من بزارین
2021-09-11 07:58:00 Canada ویزایدانشجویی #آیلتس
Similar Question:
#آیلتس

چجوری زبان بخونم سریع بتونم آیلتس بگیرم ؟میشه راهنماییم کنین
2021-09-05 14:02:00 #Canada [آیلتس] ویزایدانشجویی

من فوق لیسانس زبان دارم آیلتس گرفتن کاری نداره برام هروقت بخوام کافیه شرکت کنم میخوام کالج شرکت کنم و برم هم درس بخونم کنارش کار کنم و خرجمو خودم بدم بعد از یکی دوسال زن و بچه رو ببرم بنظرتون میشه؟
2021-09-05 14:32:00 #Canada [فوق لیسانس] ویزایدانشجویی

این درسته که مدرک زبان دولینگو برای پذیرش دانشگاه مشکلی نداره ولی برای پرونده مهاجرت نمیشه و آفیسر قبول نداره یا برای تافل هوم ادیشن نیازی نیست از کشور خارج بشین و ورود و خروج بزنیم ؟ برای ویزا شدن بیشتر آفیسر به مدرک زبان آیلتس توجه میکنه و اونو قبول داره ؟
2021-09-09 14:55:00 #Canada [پذیرش دانشگاه] ویزایدانشجویی

من میخوام واسه رشته های کامپیوتر و برنامه نویسی اپلای کنم.رشته لیسانسمم کاملا غیرمرتبطه(محیط زیست).۲۳سالمه.و آیلتس هفت و نیم دارم.میخواستم ببینم در چه صورت میتونم واسه ارشد کامپیوتر اقدام کنم؟
2021-09-11 07:51:00 #Canada [ارشد کامپیوتر] ویزایدانشجویی

وقتی رشته تو کالج انتخاب می کنیم باید اعتبار آیلتسمون وقتی باشه که ساب میت می کنیم یا موقع شروع ترم؟ مثلا تاریخ اکسپایر آیلتس ۳۰ جون باشه می شه قبل از جون برا ژانویه ساب میت کرد؟
2021-09-14 11:50:00 #Canada [کالج] ویزایدانشجویی

دارم ولی لطفا اگر اطلاعات دقیق دارید جواب بدید من 35سالم هست و لیسانس مکانیک دارم و دولینگو130 دانشگاه کنکوردیا برای ارشد کوآلیتی سیستم و مکانیک هر دو رو پذیرش گرفتم ولی ثبت نامم رو در رشته کوآلیتی انجام دادم ماه پیش ویزام ریجکت و امروز جواب نوت برام اومد و دلیلش رو نوشته استادی پلن واضح نیس یکی از گفتن بخاطر اینه که آیلتس ارائه ندادی و استادی پلن بهونه س میخواستم بدونم کسی هست اخیرا با دولینگو ویزا شده باشه یا حتما آیلتس دلیل ریجکتی هست
2021-09-15 11:25:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی

برخی از کالج ها هستن که در requirement نوشتن آیلتس حداقل 5.5 هم قبول میکنن میخواستم بدونم شانسی هست برای کسی که portfolio خوبی داره و معدلش خوبه اقدام کنه؟
2021-09-17 11:20:00 #Canada [میخواستم بدونم] ویزایدانشجویی

بنده ۱۹ سالمه آیلتس ۷ آمادمیک دارم دیپلم ریاضی معدل ۱۷.۳۵ آیا برای اقدام کالج شانس ویزا گرفتن دارم؟ و بین کالج Seneca و Capilano University کدوم شانس بهتری برای ویزا دارم؟ رشته Business Administration
2021-09-28 15:54:00 #Canada [کالج] ویزایدانشجویی

همسر بنده متولده 1370، میخواد تحصیلی اقدام کنه، ارشد مهندسی شیمی داره، معدل لیسانس 14،معدل ارشد 17،دانشگاه سراسری خونده ولی مقاله نداره آیلتس ماک، 6.5 شده 4 سال سابقه کار مرتبط با بیمه داره و مشغول به کاره در حال حاضر با توجه به نمره زبانش و زمانبر بودن اکسپرس انتری میخواد تحصیلی اقدام کنه،کدوم مقطع رو پیشنهاد میدید تا شانس ویزا بیشتر باشه؟با این شرایط،مستر مجدد، پی اچ دی یا کالج؟ از نظر جاب آفر و قضایای مالی در ایران مشکلی نیست، ممنون میشم راهنم
2021-09-29 05:35:00 #Canada [پی اچ دی] ویزایدانشجویی

من تهران هستم ، ۲۴ سالمه و دانشگاه رو بعد از ۵ ترم ول کردم ، الان مدرک دیپلم کامپیوتر دارم، ۴ سال هم تو حوزه IT کار کردم توی شرکت معتبر ، الان سرباز هستم ولی به زودی که تموم بشه میخوام پاسپورت بگیرم و اقدام کنم برای Diploma توی رشته ی تحصیلیه Computer Information Systems Administration برای کالج BCIT ، برای سپتامبر امسال که نمیرسم اقدام کنم ولی حتما میخوام برای دوره ی بعدی که September 2022 شروع میشه اقدام کنم ، برادر من هم توی ونکوور و همون نزدیک BCIT زندگی میکنه و ۱۱ ساله اونجاست و از نظر مسک
2021-04-19 11:48:00 #Canada

دیگه هم دارم! مدرک کاردانی(فوقدیپلم) + ریز نمراتش به اضافه مدرک دیپلم( بدون کارنامه سوم دبیرستان) برای اپلای کافیه؟ یا کارنامه سوم دبیرستانم هم باید بذارم؟
2021-09-18 08:16:00 #Canada

من دارم کارامو انجام میدم برای گرفتن پذیرش از کالج جرج براون حالا برام پیش اومده که آیا معدلم کافی و مناسب هست یا نه! دیپلم:۱۵.۸۹ کاردانی:۱۳.۷۴ کارشناسی:۱۵.۳۰ اگه اطلاعی دارید راهنمایی کنید ممنون میشم??
2021-08-30 11:58:00 #Canada

اگه به عنوان مثال دیپلم کامپیوتز داشته باشیم و چند سال سابقه کار حسابداری. شانس اینو داریم برای دوره حسابداری توی کالج اقدام کنیم ؟
2021-09-26 08:55:00 #Canada

بنده کارشناسی ارشد شیمی تجزیه هستم معدل خوبی ندارم اما مقاله isi دارم الانم بیکارم همسرم کارشناسی ارشد hseهستن ایشون رزومه کاری خیلی خیلی عالی دارن الانم سمت خیلی خوبی دارن میشه لطف کنن راهنمایی کنن که ما کدوممون اقدام کنیم بهتره و اینکه برام توضیح بدن چه جوری ممنونم ??
2021-08-31 09:00:00 #Canada